Wat doen wij

U kun bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Buitenschilderwerk

De houten onderdelen aan uw woning moeten goed beschermd worden tegen alle weersinvloeden, zodat uw houtwerk een leven lang mooi blijft. Wij leveren schilderwerk met garantie en van uitstekende kwaliteit, zodat uw woning weer jaren goed beschermd is.
Elke offerte wordt op maat gemaakt afhankelijk van de staat van het bestaande schilderwerk.

Binnenschilderwerk

Wilt u het schilderwerk binnen strak en supermodern, authentiek jaren ’30 of in oude monumentale staat, alles is mogelijk. Wij hebben al deze vakkennis in huis en beheersen alle oude en moderne technieken om ook de binnenkant van uw woning grondig onder handen te nemen. Denk aan het sauzen of spuiten van plafonds, (opnieuw) schilderen van kozijnen tot een totale metamorfose waarbij we een sfeervolle ambiance creëren of als u een eigen signatuur aan uw woning wilt geven. Altijd rekening houdend met uw wensen. Ook het maken van beton imitaties op een schouw of muur, alles is mogelijk voor een echte eye catcher in uw woning!

Monumenten

Vanwege de karakteristieke uitstraling heeft een monumentale woning vaak speciale aandacht nodig. Ook hier hebben wij alle vakkennis voor in huis zodat we uw woning in authentieke stijl terug kunnen brengen.

Onderhoud / Renovatie

Heeft u last van vochtplekken, houtrot of los komende verf? U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor onderhoud van het lak- of schilderwerk en van klein herstelwerk.
Bij een renovatie wordt tevens de hout conditie bekeken en waar nodig gerepareerd of vervangen.
Bij de grotere reparaties is een specifieke aanpak noodzakelijk. Vraag hiervoor naar de meest geschikte oplossing.

Aanleveren verf en advies.

Wilt u zelf aan de slag aan uw woning maar heeft u geen idee waar te beginnen of welke verf het meest geschikt is?
Wij geven u advies op maat en leveren de benodigde producten.